sintshowpaleis geeft cheque aan care4kids

Het Care4Kids Event is inmiddels een bekend goed doel in de gemeente Raalte. Er werken net als bij de Sinterklaasshows van het SintShowPaleis veel vrijwilligers uit de regio aan mee. Het evenement biedt jaarlijks zo’n 35 zorggezinnen een gratis verwenweekend aan op bungalowpark Landgoed Old Heino.

Veelal betreft het families die gewoonlijk niet op vakantie kunnen, omdat één van de ouders of een kind chronisch ziek is of een lichamelijke beperking heeft. Met de schenking van het SintShowPaleis kan de organisatie deelnemende gezinnen in 2013 een extra leuk activiteitenprogramma aanbieden. Volgend jaar vindt het Care4Kids Event plaats van 27 tot en met 30 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.