sinterklaas warm onthaald in heino

Bij het Wooldhuis stonden vele kinderen met versierde fiets al klaar. Na ’t Wooldhuis werd een route langs European Care Hotel richting het centrum afgelegd. Bij het European Care Hotel werd Sinterklaas opgewacht door Muziekvereniging Ons Genoegen die gezellige Sinterklaas muziek speelde. Op het marktplein hadden vele honderden kinderen met ouders zich verzameld om Sinterklaas een warm welkom te heten.

Nadat Sinterklaas vele handen had geschut en tekeningen in ontvangst te hebben genomen begon een spectaculair programma en een welkomstwoord van Burgemeester Zoon. De jarige Quinten Weertman (7) werd op het podium door Sint en zijn hulppieten luid toegezongen en mocht samen met professor Piet de kapotte pepernoten machine maken. Daar waren wel twee sleutelpogingen voor nodig, want er kwam veel rook uit de machine. Vervolgens leerden de kinderen onder leiding van Dansschool Ruitenberg danspasjes. Samen met hun ouders, pieten en Sinterklaas werd het één groot feest. Na een goed uur vertrok de goedheiligman en zijn pieten om zich voor te bereiden op de cadeaus.

Na het programma op het Marktplein was het tijd voor het grote Sint Letter Spel. Kinderen mochten op zoek naar een tiental letters die te vinden waren in de winkels in het centrum. De kinderen kregen één letter cadeau. Alle letters bij elkaar vormen een slagzin. Uit de goede antwoorden wordt één winnaar getrokken en deze wint een huisbezoek van Sint en zijn pieten. Vele kinderen waren tot laat in de middag in het centrum te vinden om dit Letterspel tot een goed einde te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.