sinterklaas ook op koopzondag in raalte

Het programma voor die middag is bijna rond, heeft de roddelpiet dit ons al verteld. Op het plein voor Hotel de Zwaan wordt net als voorgaande jaren een groot podium gebouwd, zodat iedereen de Sint goed kan zien. Op het plein is een binnenring voor de jongste kinderen.

Oudere kinderen, ouders, opa’s en oma’s kunnen een goede plek vinden vanaf de dranghekken. Na het programma op de Varkensmarkt, maakt Sinterklaas een rondrit door het dorp op viervoeter Amerigo.

Het huisje van de Sint wordt dit jaar ingericht aan de Nieuwe Markt 8, naast de Ukkie & Mama en tegenover bakker Van der Most. Sinterklaas zal vaak in het huisje aanwezig zijn en de kinderen kunnen hem dan bezoeken. Bij de deur staat iedere dag een rode brievenbus. Kinderen kunnen hier hun tekeningen, kleurplaten en verlanglijstjes in stoppen.

De agenda van de Sint is inmiddels weer geopend. Voor een afspraak kun je contact opnemen met de Scouting Raalte, tel. 0572-363603. (bereikbaar alle werkdagen van 19.30 tot 21.30).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.