sinterklaas krijgt warm onthaal in heeten

Sinterklaas en zijn pieten brachten zondagmiddag een bezoek aan Heeten. Begeleid door fanfare St. Caecilia en zijn pieten, maakte de sint zijn rondrit door het dorp. De goedheiligman werd daarbij in de straten toegezwaaid door vele kinderen. De rondrit eindigde bij de sporthal, waar alle kinderen zich verzamelden en Sinterklaas zingend werd verwelkomd.

In de volle sporthal maakten de muziekpieten er samen met de kinderen een gezellige boel van. Er werd gezongen en gedanst. Ook brachten dit jaar weer veel kinderen tekeningen mee die ze zelf aan de sint mochten geven.

De kapperspiet die dit jaar speciaal was meegekomen, zorgde even voor commotie. Hij verfde het haar van een van de pieten in drie kleuren. Nadat de sint had beloofd dat de piet deze week naar een andere kapper mocht, werd het feest hervat. Na een uurtje moest Sinterklaas weer verder, maar niet voordat hij de kinderen beloofde dat zij ‘s avonds hun schoen mochten zetten.

Sinterklaas was blij weer in Heeten te zijn. Hij heeft via de 5 decembervereniging Heeten laten weten enorm genoten te hebben van de middag, die mede mogelijk gemaakt werd door de Heetense Ondernemers Vereniging.

Heb jij ook een mooie foto gemaakt van de intocht? Stuur deze dan naar redactie@sallandcentraal.nl en wie weet zie jij jouw foto deze week wel in de krant staan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.