serenade voor klaas jager 90

Ook de volwassen leden brachten de jarige een serenade. Hij genoot daar zichtbaar van. Klaas Jager heeft jarenlang op de klarinet gespeeld en is nog steeds een betrokken lid en actief vrijwilliger.

Esmee en Martijn zijn, net als 25 andere kinderen, jeugdlid bij de Olster Harmonie. Ze spelen allebei op de trompet en spelen ook al mee met het leerlingenorkest. Het is vooral op zo’n dag mooi om te zien, dat de basis die is gelegd door mensen als Klaas Jager, ervoor zorgt, dat muziekvereniging de Olster Harmonie nog steeds een bloeiende vereniging is met een goede jeugdopleiding, waar veel kinderen met elkaar muziek leren spelen en kunnen ervaren dat samen muziek maken erg leuk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.