schaduw over een zonnepaneel

Het bewust handelen met oog op energiebesparing en milieu begint steeds grotere vormen aan te nemen in ons land en ook in onze regio. Maar misschien is het verstandig om in sommige gevallen toch eerst even het totaalplaatje wat beter te bekijken. Zo ook hier, aan de rondweg van Heino waar – waarschijnlijk met alle goede bedoelingen – een zonnepaneeltje is geplaatst om een kastje langs de weg van stroom te voorzien. Of er in het kastje een snelheidsmeter of verkeersteller zit, doet er in dit geval niet toe, want veel energie zal het paneeltje niet opleveren aangezien deze volledig wordt overschaduwd door de bomen langs de weg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.