sallands cross circuit van start in raalte

Onder hen veel leden van Rohda Raalte, vanwege de Rohda Crossloop.

Mara Bakker (Haarle) en Ole Kappert (Raalte) wonnen de 750 meter. Imre van der Vegt (Raalte) en Sidney Drinhuyzen (Almelo) winnen de 1500 meter. De winst op de 3 kilometer ging naar Merel Loomans (Raalte). Bij de jongens won de Rijssense Abdulwahid Kaya.

De 5 kilometer werd gewonnen de Marieke Brinkhuis (Raalte). Astid van Velden (Hardenberg) won de 5 kilometer bij de Dames 40+. Bij de heren ging Martin Breunissen (Raalte) er met de winst vandoor. Melchior van der Pol (Apeldoorn) won de afstand bij de mannen 40+. Wieger Wiggemans (Deventer) won bij de 50-plussers.

De winst op de 10 kilometer bij de dames ging niet geheel verrassend naar de Zwolse Tess Boekema. Gonny Homma (Heino) won in de categorie 40+. Bij de mannen ging de winst naar Joep Emmen (Zwolle) en bij de 40-plussers naar Raaltenaar Edwin Ophof. Marten van der Veen legde de afstand het snelst af bij de 50-lussers.

Alle uitslagen vind je hier

Het Sallands Cross Circuit gaat volgend weekend verder met de Omni Mobilae Loop. Een geheel nieuwe loop met bovendien een speciale activiteit voor de kids. De opbrengst gaat naar het goede doel, namelijk Stichting Leergeld Salland. Meer informatie vind je op staging2.sallandscrosscircuit.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.