sallandpartners doneert aan kinderen in de knel

Businessclub SallandPartners heeft een cheque van duizend euro geschonken aan ‘Sallandse kinderen in de knel’. Rotary Raalte maakt zich sterk voor kinderen in de regio die het niet zo goed hebben. Dit zijn kinderen die sociaal gezien achterblijven of achtergesteld zijn door geldzorgen van hun ouders/voogden. Het gaat om gezinnen of alleenstaanden met kinderen die grote moeite hebben voor de verjaardag van hun kind of met Sinterklaas of Kerst een cadeautje te kopen. Het geld kan ook besteed worden voor een lidmaatschap van een sportclub en de aanschaf van de daarbij benodigde sportkleding. De nadruk ligt hierbij op de kinderen, die door huiselijke omstandigheden in de knel zitten, niet op hun ouders.

SallandPartners bestaat nu 6 jaar en telt ruim 70 leden, afkomstig uit Salland. Het is een businessclub waar gezelligheid net zo belangrijk is als netwerken. Het jaarprogramma van SallandPartners is divers; van een bedrijfslunch, een ontbijt in een klooster, een avond met een spreker van naam tot een feestavond waarvoor ook de partners van de leden worden uitgenodigd. Ook worden elk jaar enkele goede doelen door de leden voorgesteld tijdens de algemene ledenvergadering, waarop de leden hun stem kunnen uitbrengen. Het goede doel met de meeste stemmen ontvangt van SallandPartners een cheque van 1000 euro.

Dit jaar waren veruit de meeste stemmen voor “Sallandse kinderen in de knel”. Tijdens één van de bijeenkomsten van SallandPartners dit jaar nam Ellen Sijp, voorzitter van de Rotary Raalte van de Marc Roescher, voorzitter van het bestuur van SallandPartners, met veel plezier de cheque van 1000 euro aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.