renkema bakker exposeert in de haenehof

Dineke Renkema Bakker exposeert tot januari weer nieuwe schilderijen bij brasserie De Haënehof aan de Marktstraat 13 in Raalte. Dineke schildert al enkele jaren bij de kunstkring in Raalte en bijna dagelijks in haar atelier in de oude huishoudschool aan de Zwolsestraat.

Tijdens de expositie zijn er ook schilderijen te zien van de bottermarkt die, net als de bloemen, uit vele lagen verf bestaan. Naast de expositie kan iedereen op afspraak een kijkje komen nemen in het atelier van Dineke. Een afspraak is via bakkeracm@hotmail.com te maken. Op staging2.virtueelmuseamraalte.nl zijn ook schilderijen te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.