recreanten en veteranen strijden op concours

Door het grote aantal deelnemers en de enthousiaste reacties van deelnemers kan het jaarlijkse Selekthuis recreanten- en veteranenconcours als geslaagd worden beschouwd. Deelnemers uit de wijde omgeving van Luttenberg streden 17 en 18 november fanatiek in verschillende rubrieken. Vooral de belangstelling om deel te nemen aan het onderdeel dressuur was groot. De vele inschrijvingen zorgden voor volle rubrieken.

Annet Wildenborg uit Haakbergen was succesvol tijdens de recreantenspringwedstrijden. Annet behaalde samen met haar paard Brown Stone de eerste prijs in de klasse 70 cm. Ook werd Annet eerste in het overall klassement en mag zij zich de beste recreatieve springamruiter van de dag noemen.

Zaterdagavond barstte de strijd echt los tijdens de rubrieken voor veteranen. Door de routiniers werd er fel en fanatiek gestreden. Bert van Breen behaalde samen met zijn paard Tacko de eerste prijs in de klasse M klassiek en de eerste prijs in de klasse M progressief. Andere prijswinnaars zijn José Smeenk uit Wijhe en Rob Schenk uit Enschede. Door toename van het aantal deelnemers in deze rubriek en de positieve reacties van de deelnemers zal ook volgend jaar deze rubriek weer worden georganiseerd.

Zondag stond de hele dag in het teken van de dressuur. Meer dan 50 deelnemers streden om de titel beste recreatieve dressuurruiter van de ochtend en middag. Beste dressuurruiter van de ochtend werd Riny Holterman uit Lemerlerveld en de beste dressuurruiter van de middag werd Rachel Scheurwater uit Den Ham.

In de bijlage zijn meerdere uitslagen van het concours te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.