rabobank sluit kantoren en presenteert nieuwe dienst

Rabobank sluit de kantoren in vijf Sallandse kernen. Om het gat dat die sluiting achterlaat op te vullen, presenteert de bank vier nieuwe diensten om inwoners van de kernen alsnog hun diensten aan te bieden. De kantoren in Heino, Bathmen, Heeten, Olst en Wijhe sluiten, de geldautomaten blijven overigens wel in alle kernen gehandhaafd.

Als antwoord op die sluiting introduceert Rabobank Salland vier vernieuwde diensten. Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar, advies aan huis, terug laten bellen op het moment dat het de klant uitkomt en contant geld thuis laten bezorgen. Een aantal locaties zal medio januari 2013 worden gesloten.

Het regelen van bankzaken gebeurt steeds vaker op een tijd dat het klanten uitkomt. Daarnaast is er een toename van het gebruik van internet en telefoon. Tegenwoordig bezoeken gemiddeld slechts tien klanten per dag een kantoor van de Rabobank in de dorpskernen. Toch probeert Rabobank met haar dienstverlening persoonlijk en dichtbij te blijven. Door de introductie van de vernieuwde dienstverlening met de adviseurs en de inloopuren in de dorpskernen hoopt de bank meer aan te sluiten op de wensen en behoeften van klanten.

Zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten heeft de bank de telefonische bereikbaarheid uitgebreid en kunnen klanten doordeweeks tot 22.00 uur terecht met hun vragen en op zaterdag en zondag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kunnen klanten via de website een eigen belafspraak inplannen met een adviseur die dan op het aangegeven tijdstip terugbelt.

Daarnaast heeft de bank gekozen voor persoonlijke service met de inzet van een team mobiele serviceadviseurs en inloopuren. Met de mobiele serviceadviseur kan de klant thuis afspreken of op de locatie in de buurt voor het regelen van de dagelijkse bankzaken. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. De inloopuren gelden vooral voor de kleine dorpskernen. Daar zullen de mobiele serviceadviseurs op twee dagdelen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en service te verlenen met betrekking tot de dagelijkse bankzaken.

Tenslotte kunnen klanten die zodanig beperkt zijn in hun mobiliteit of niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij de geldautomaat gebruik maken van de Rabo Geld Expres. Na het afsluiten van een overeenkomst kan de klant het contant geld veilig thuis laten bezorgen.

Voor meer informatie kijk op staging2.salland.rabobank.nl of bel (0572) 33 88 88.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.