proef de herfst bij bar en brasserie zwakenberg

Zwakenberg komt tijdens de herfstperiode met verschillende nieuwe concepten. De bar en brasserie aan de Schoolstraat 11 in Raalte, die dit jaar alweer 5 jaar bestaat, biedt allerlei mogelijkheden om de herfstige avonden op een gezellige manier door te brengen. Zo is het Meet, drink & eat – arrangement inmiddels van start gegaan en staan een Lounge-avond en een Herfst Happing Event alweer voor de deur. Ton, Bennie en Henry Zwakenberg vinden het belangrijk om mee te denken met de wensen van de gasten. “Met de verschillende concepten bieden we voor ieder wat wils en willen we in beweging blijven.”

Op iedere vrijdag en zaterdagavond is het mogelijk om vanaf 16.00 uur te ‘meeten’ met vrienden, familie of collega’s onder het genot van een hapje en een drankje. Voor een aangename prijs van 7,50 per uur kun je voor deelnemen aan het Meet, drink & eat – arrangement. De avond is uitermate geschikt voor even nababbelen met collega’s of gezellig bijeenkomen met vrienden. Reserveren is wel gewenst.

Lounge-avond

Vrijdag 16 november houdt de brasserie een heuse lounge-avond. Tijdens deze avond draait een dj (rustige) minimal- en housemuziek. Een ideale gelegenheid om in een gezellige sfeer lekker een avondje te ontspannen. De lounge-avond begint om 22.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Herfst Happing Event

Naadloos aansluitend op het seizoen is er op 17 november het Herfst Happing Event, een culinaire herfstavond met diverse wild- en najaarsgerechten. Tijdens de avond zal de kok zich bezighouden met het zogeheten ‘Live Cooking’. Dit houdt in dat de gerechtjes a la minute in de brasserie zelf worden bereidt. “De gasten kunnen zo zien hoe hun eten klaargemaakt wordt. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en zie je niet overal”, vertelt Ton. De herfstavond start om 18.30 uur en kost 37,50 per persoon. Reserveren voor het event is noodzakelijk.

Inmiddels is Zwakenberg ook al druk bezig met plannen voor de kerstdagen. “Voor informatie over tweede Kerstdag kunnen mensen ons even mailen of bellen”. Naast de nieuwe concepten is de brasserie ook geschikt voor feestavonden en partijen. “Van 10 tot 500 personen, het kan allemaal. Wij kunnen daar ook vaak speciale activiteiten bij laten organiseren zoals een kevertocht, gps-tocht of een Ik hou van Holland- of Wie is de Mol spel.”

Geïnteresseerd geworden in één of meerdere avonden? Voor informatie en reserveren kun je terecht op staging2.zwakenberg-raalte.nl of bel 0572 – 3555500.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.