prins wim i topper van het stoppersgat

Wim Lozeman, heerser over Europees asfalt, wordt bijgestaan door Adjudant Mark Bruggink. Arnold Platje werd als nieuwe nar gepresenteerd. Hij volgt Rudy Lugtenberg op. De heren krijgen in dit carnavalsjaar steun van Prins Glenn, Adjudant Loïs en president Alex, die in de middag werden gekozen tot de aanvoerders van de Gaägies, de jeugdtak van de Sökkestoppers.

Prins Wim was voor velen een grote verrassing. Zijn naam werd in verleden meerdere malen genoemd, maar verdween de laatste jaren van vele lijstjes. Ook de naam van Adjudant Bruggink scandeerde meermaals als potentiële Prins. Beide matadoren zijn aan elkaar gewaagd en een mooi uithangbord voor de Sökkestoppers. Uiteraard had het publiek daarvoor al afscheid genomen van zijn voorganger Prins Ben de eerste die samen met adjudant Rick door het scheidsrechterskorps Brokkenteam / ’t Sooite met allebei een rode kaart werden heengezonden.

De goed bezochte prinswisseling was uiteraard het hoogtepunt van de avond, waarbij verder vooral ook de optredens van de diverse dansgroepen van de Sökkestoppers in de smaak vielen. DJ Team het Einde bracht het hossende publiek helemaal in extase. Meer informatie over de Sökkestoppers kun je vinden op staging2.sokkestoppers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.