playmate of the year bij de leeren lampe

De Leeren Lampe presenteert een nieuw programma met enkele bijzonder acties én een bezoek van DJ Mai-Lan, Playmate of the Year. Op vrijdag 30 november is er een nieuwe editie van de Dance Classics Party met op het podium de Nijverdalse rockcoverband Amnesia. Een dag later, op zaterdag 1 december, staat bij de Raalter uitgaansgelegenheid het bezoek van Mai-Lan op het programma, die nu carrière maakt als dj, maar daarvoor ook hoge ogen gooide met een nietje in haar navel in het bekende mannenblad.

Amnesia staat vrijdag in de Theaterzaal. De band speelt nummers van onder andere Anouk, Bryan Adams, Golden Earring, Pink, Toto en Kate Perry. Amnesia bestaat uit zangeres Erna Heuver, gitarist Bert Broekhuis, bassist Arjan Jansen en toetsenist/zanger Geert Bijlstra. De drummer wisselt per optreden. De band is een graag geziene gast in de Sallandse en Twentse horeca en heeft al heel wat dansvloeren gevuld. In de overige zalen van DLL staan de resident-DJ’s met goud van oud: van disco tot rockklassiekers. Aanvang is om 22.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. De minimumleeftijd is 21 jaar.

Een dag later is DJ Mai-Lan aan de beurt. Sinds haar aantreden als Playmate werd ze al snel een grote Playboy-ster. Zelfs ‘big man’ Hugh Hefner was onder de indruk en nodigde haar uit op The Mansion om daar een fotoshoot te doen. In de jaren daarna was ze het gezicht van talloze Europese Playboyfeesten. Vanaf 2011 neemt ze ook plaats achter de draaitafels. Mai-Lan bleek talent te hebben. Sinds het voorjaar van 2012 draait ze met haar vaste MC met groot succes op diverse feesten in Nederland en op Ibiza. Onlangs stond ze nog op Dance Valley en Wasteland.

Onbeperkt drinken

“De feestmaand is al duur genoeg”, redeneert De Leeren Lampe. Daarom geldt er op 1 december een speciale actie. Tussen 22.30 en 23.30 uur mag iedereen voor een bedrag van 10 euro naar binnen en zich uitleven. Let wel: dat is inclusief entree, garderobe en onbeperkt drinken tot 23.30 uur. “Wie heeft dan de keet nog nodig”, stelt Joost Meijerink, bedrijfsleider van De Leeren Lampe. “Daarmee maken we stappen weer goedkoper.” Members betalen voor hetzelfde arrangement 7,50 euro.

Aanpassing Verjaardagsactie

De Leeren Lampe heeft de verjaardagsactie aangepast. Iedereen die eerder op vrijdag, zaterdag of zondag jarig was, mocht op de zaterdag van dat weekend gratis naar binnen met een groepje van vijf personen. Dat was inclusief garderobe, consumptie en snack. Voor members gold dezelfde aanbieding, maar dan voor tien personen. “Maar vanaf nu komt iedereen die in de week voorafgaande aan de betreffende zaterdag of de zondag erna jarig is in aanmerking voor deze actie. Dat begint komende zaterdag al. Wel hebben we twee voorwaardes gesteld: je moet je vooraf opgeven middels een mailtje naar info@deleerenlampe.nl en de aanbieding geldt alleen voor de vijftien groepen die zich het eerst hebben aangemeld. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.”

Member Cards

De huidige Member Cards van De Leeren Lampe zijn geldig tot en met 30 december. Momenteel is het weer mogelijk om het lidmaatschap te verlengen tot en met 30 december 2013. Verlenging kost 10 euro (dat bedrag geldt ook voor nieuwe geïnteresseerden) en geeft recht op een wekelijkse korting van 2 euro op de zaterdagentree en voorrang bij de voorverkoop voor speciale activiteiten in DLL. Nieuw Member Cards kun je aanvragen via staging2.deleerenlampe.nl. Ophalen is mogelijk op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op woensdag tussen 11.00 en 20.00 uur.

Ook de Teenage Member Cards kunnen verlengd worden. De huidige zijn nog geldig tot 31 januari 2013. De nieuwe geldt tot 30 december 2013. Een Teenage Member Card kost 5 euro en geeft recht op een korting van 1,50 euro op de entree van de maandelijkse Teenage Party’s. Mocht je gedurende de periode zestien worden, dan krijg je 5 euro korting bij de aanschaf van een reguliere Member Card.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte en te bereiken via 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl. De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend van 22.30 tot 3.15 uur.