personeel kan eigen kerstpakket samenstellen

Shopjekerstpakket.nl houdt dit jaar op 10 december (en eventueel op 11 december) bij Kartplaza in Nijverdal ‘De kerstpakkettenfair’. Shopjekerstpakket.nl is een groep lokale ondernemers die de handen ineen hebben geslagen, omdat ze het jaarlijkse probleem met het kerstpakket herkennen. Deze ondernemers nemen je bijna al het werk uit handen en het personeel kan zelf een kerstpakket uitkiezen. Ook kan de fair worden gehouden op locatie, op een andere dag.

De ondernemers verzorgen de kerstpakkettenfair op uw eigen locatie, waar ieder personeelslid zijn eigen kerstpakket kan shoppen. Dit regelen zij met meerdere standhouders. Alle personeelsleden krijgen een vooraf door de werkgever bepaald aantal muntjes, die elk een waarde van 2 euro inclusief BTW vertegenwoordigen. Met deze muntjes kan iedereen bij de verschillende stands leuke artikelen kopen. De ervaring is dat hier heel positief op gereageerd wordt. Het personeel vindt het ten eerste gewoon gezellig en ten tweede is iedereen tevreden met het kerst cadeau.

Deelnemers aan deze fair voor 2012 zijn C1000, EG Computer Specialisten, Etos Nijverdal, Formido, Goldline, Kartplaza, Marskramer Hellendoorn en Tuincentrum Gerben Calkhoven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.