parelvansallandnl in de lucht

De website ParelvanSalland.nl is sinds zondag officieel online. Het digitale platform is een initiatief van de Stichting Parel van Salland, die zichzelf als doel heeft gesteld de informatievoorziening over Luttenberg een boost te geven. De website ParelvanSalland.nl is opgericht met als doel alle inwoners van Luttenberg zo objectief mogelijk op de hoogte te brengen van het laatste nieuws uit het dorp en informatie over het dorp.

ParelvanSalland.nl biedt burgers, verenigingen, instellingen, organisaties, ondernemers en hun bedrijven een podium waar ze hun publiek kunnen bereiken. De website plaatst het nieuws dat en de informatie die door inwoners wordt aangeleverd. Of het om een jubileum gaat, oproepen voor deelname of inschrijving of een spontane gebeurtenis die door een van de inwoners is gemaakt, ParelvanSalland.nl biedt ruimte op de website. Dat maakt ParelvanSalland.nl tot een digitaal platform voor een door Luttenberg.

De redactie staat open voor alle vormen van nieuws, zolang het maar met Luttenberg en het algemeen belang van het dorp te maken heeft. Daarnaast gaan de vrijwilligers zelf op pad om informatie in te winnen en foto’s te maken. Het indienen van nieuws is echter geen garantie van plaatsing op de website. De redactie bepaalt uiteindelijk of een ingezonden item nieuwswaarde heeft of niet.

Heb je zelf nieuws over Luttenberg? Parel van Salland.nl is te bereiken door een email te sturen naar het adres info@parelvansalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.