overwetering te sterk voor koninklijke ud 0 2

Overwetering heeft in Deventer met 0-2 gewonnen van het Koninklijke UD. Op het schootsveld waren de bezoekers te sterk voor de Deventenaren. Met de volle drie punten keerden zij terug naar Olst.

In de eerste helft was het Bram van Essen die de openingstreffer maakte. In de ’38 minuut scoorde hij namens de groengelen. De tweede helft leverde ook een treffer op. In de ’82 minuut maakte Sjoerd Venneman in de slotfase zijn eerste in de competitie.

Samen met Helios Deventer staat Overwetering op de tweede plaats met vijfentwintig punten. Drie punten minder dan koploper Schalkhaar. Dat overtuigend won met 5-0 van de Gazelle. De drie ploegen doen samen met het Apeldoornse Robur et Velocitas mee aan de strijd om de titel. Robur et Velocitas heeft drieëntwintig punten. Over twee weken speelt Overwetering de wedstrijd tegen ZVV ’56.

Stand bovenaan:

Schalkhaar 11 28

Helios Deventer 11 25

Overwetering 11 25

Robur et Velocitas 11 23

Foto: Overwetering kampioen vorig seizoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.