ouderenkoor in de maat op weg naar kerst

Het Ouderenkoor ‘In de Maat’ uit Heino is, na succesvolle optredens tijdens de 40ste Zangersdag van de PCOB in Ommen, deelname aan de tweede Open Muziekestafette Heino en een zangmiddag in ’t Wooldhuis, op weg richting Kerst. Op 12 december wordt weer meegewerkt aan de Kerstviering voor ouderen in ’t Kerkhuus en vrijdag 14 december is ‘In de Maat’ weer uitgenodigd voor enkele optredens in het Tuincentrum ‘Holtkuile’ te Raalte.

In het volgend jaar gaat het koor op 23 januari naar de Stevenskamp in Heeten. Ook wordt in mei weer deelgenomen aan het Ouderenconcours in ’t Trefpunt te Gorssel.

Bij ‘In de Maat’ is er nog ruimte voor versterking door andere 50-plussers. Alle stemsoorten zijn welkom. Bovendien zijn de sociale contacten een belangrijk ‘wapen’ van dit koor welke elke woensdagochtend oefent in de Herenbrink van het Wooldhuis.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dirigent Flip Jonkman via 0572 – 392494 of flipjonkman@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.