Home / archiefcentraal / oud voorzitters profclubs op visite bij heino

oud voorzitters profclubs op visite bij heino

De stichting Vrienden van de VV Heino heeft dinsdagavond bezoek gehad van Gaston Sporre en Riemer van der Velde. Dat gebeurde na de ledenvergadering van de Vrienden. Sporre is oud-voorzitter van PEC Zwolle, Van der Velde is oud-voorzitter van SC Heerenveen. De gesprekken tussen de heren werden aan elkaar gepraat door Bert van Losser, sportpresentator van RTV Oost.

Sporre was voorzitter toen Zwolle in financieel zwaar weer verkeerde. Van der Velde werkte met coryfeeën als Foppe de Haan en Gertjan Verbeek. De heren vertelden beiden een boeiend verhaal. Wat duidelijk werd, is dat het leidinggeven aan een voetbalbedrijf heel anders in elkaar steekt dan het leidinggeven in het reguliere zakenleven.

De stichting Vrienden van de VV Heino heeft de traditie om na hun jaarlijkse ledenvergadering een bekende naam uit de voetbalwereld uit te nodigen. Zo schoof Co Adriaanse verleden jaar aan. Het jaar daarvoor was Johan Derksen te gast bij de Vrienden. Stichting Vrienden van de VV Heino heeft nu 187 leden.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.