opop voordeelshop bestaat 15 jaar

De ruim 60 filialen van Op=Op Voordeelshop in Nederland vieren feest. Het is 15 jaar geleden dat de winkelketen van start is gegaan. Daarom maken klanten kans op prijzen.

Bij aankoop van elke vijftien euro aan boodschappen krijgen klanten een kanskaart met een unieke code. Op de website van Op=Op Voordeelshop kan de code worden ingevuld. Op=Op Voordeelshop heeft een prijzenpot samengesteld. De hoofdprijs is een Volkswagen Polo ter waarde van vijftien mille. Verder kunnen tien reischeques ter waarde van 1.500 euro in de wacht worden gesleept.

Daarnaast wordt in de winkel een kassabonnenactie gehouden. Meedoen is heel eenvoudig. De kassabon kan voorzien van naam en telefoonnummer worden gedeponeerd in een speciale rode jubileumactie-zuil. Elke week maken tien klanten van elke winkel kans op een waardebon van 15 euro.

Je vindt Op=Op Voordeelshop aan de Herenstraat 8 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.