ongeval in lemelerveld valt mee

Tegen vijf over half negen in de avond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising Achterkampweg met de Oude Twentseweg te Lemelerveld. De brandweer van Lemelerveld en Luttenberg werden opgeroepen evenals de politie en de ambulancedienst.

Bij aankomst bleek het mee te vallen en was inzet van de brandweer niet nodig. Zowel de brandweer van Lemelerveld als de brandweer van Luttenberg zijn niet ter plaatse gekomen.

Een personenauto, afkomstig uit de richting Lemelerveld wou rechtdoor richting Raalte via de Achterkampweg. Een busje die vanuit de richting van de N348 kwam gaf de bestuurder van rechts geen voorrang en werd aan de achterkant aangereden.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de betrokkenen nagekeken. Alleen een inzittende van een busje gaf pijnklachten aan en werd gecontroleerd in de ambulance. Of zij vervoerd is richting het ziekenhuis is onbekend.

De politie heeft bij beide bestuurders een blaastest afgenomen maar gaven geen aanleiding voor een nadere blaasproef. Om de situatie goed in kaart te brengen is besloten de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse te vragen.

Beide voertuigen zijn afgesleept.

Bron: staging2.regiosalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.