nipte overwinning handbalsters haarle

De handbalsters van Haarle/Auto Service hebben zondagmiddag een moeizame overwinning geboekt op HHZD/Oortwijn Heino. Na een gelijkopgaande wedstrijd won Haarle uiteindelijk met 22 – 23.

Trainer Guido Torenbeek, die deze week bekend maakte na het seizoen afscheid te nemen van Haarle, zag zijn ploeg matig spelen. “We konden ons eigen spel niet spelen. Het kostte te veel moeite om in bal bezit te komen. HHZD kon elke keer tot een schotpoging komen. Daar waar we wel de kans kregen lukte het ons niet om de lange bal te spelen. Ook de afronding was niet best vandaag, teveel naast, of tegen de paal.”

In de tweede helft probeerde Torenbeek het tij te keren door een andere dekking te hanteren. Toch kon zijn ploeg het verschil niet maken. Met minder dan een minuut te gaan, bij een stand van 22 – 23, kreeg HHZD een vrije worp. Torenbeek reageerde daarop en kreeg een twee minuten tijdstraf. Zijn ploeg moest de voorsprong zien vast te houden met een speelster minder. Dat lukte, waardoor Haarle nog altijd zonder puntverlies is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.