nieuwe sponsorshirts voor f jeugd smhc

De beide F-teams van de Sallandse Mixed Hockey Club speelden zaterdag, tijdens het weekend waarin het 40-jarig bestaan van de club werd gevierd, voor het eerst in de nieuwe gesponsorde shirts. Op de tenues prijkten de logo’s van Current Connect uit Raalte en Restaurant de Bagatelle uit Mariënheem. Op de outfit van Mixed F1 was daarbij nog het logo van Free-wheel uit Vorden/Gramsbergen te vinden. De Sallandse F-derby werd gespeeld op het Ramelerveld.

Het was een leuke wedstrijd waar de kinderen zich van de beste kant hebben laten zien. Het Mixed F1-team wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen. SMHC is voor het Mixed F1-team nog op zoek naar jongens om de groep te komen versterken. Voor een eerste kennismaking met hockey en de diverse teams, kun je altijd geheel vrijblijvend langskomen op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur. Deze middag wordt de hockeyfunmiddag genoemd en is om kennis te maken met de hockeysport. Aanmelden kan in het clubhuis of download het formulier op staging2.smhc.nl

Na de wedstrijd was er afgelopen zaterdag tijd om het jubileum te vieren, het was voor de jeugd een en al feest met diverse hockeyspelletjes, een springkussen, schminken, kinderspelletjes en een kinderdisco als afsluiting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.