Home / archiefcentraal / nieuwe prins der weteringzotten aangetreden

nieuwe prins der weteringzotten aangetreden

Het nieuwe carnavalsjaar is voor Carnavalsvereniging de Weteringzotten uit de Boskamp afgelopen zaterdagavond officieel van start gegaan. Tijdens de Jubileumavond werd bekend dat Prins Gert ll (van Vreden) de vereniging door het 44ste carnavalsjaar heen gaat loodsen. Hierbij krijgt hij ondersteuning van adjundant Hemelberth.

De vereniging heeft er alle vertrouwen in dat deze twee heren deze zware taak tot een goed einde zullen brengen. Zij hebben immers drie jaar geleden al kunnen ‘oefenen’. Toen was Heryberth prins en Gert adjudant.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.