Home / archiefcentraal / nieuwe inloopdag bij dijkman energy systems

nieuwe inloopdag bij dijkman energy systems

Zonne-energie is ‘hot’ en leeft als nooit te voren. Op de eerste inloop avond half oktober kwamen veel geïnteresseerden informatie snuiven over de verschillende soorten zonnepanelen, montagematerialen en subsidiemogelijkheden.

“Een woonhuis met 4-persoons huishouden verbruikt gemiddeld 3.500 kWh elektriciteit. De investering van een complete set van 14 zonnepanelen inclusief installatie en aansluiting is ongeveer 5.900 euro inclusief 21% btw. Met dit systeem bespaart het gezin op jaarbasis ongeveer 3000 kWh. Dit komt met de huidige prijzen neer op een verlaging van de jaarlijkse energierekening met omstreeks 690 euro inclusief 21% btw”, vertelt Dijkman. “Neem vooral je buren mee, want voor straten zijn er nog extra groepskortingen”, aldus Dijkman.

e showroom is gevestigd aan Weerd 10 in Heino. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig. Bezoekers kunnen hun energienota meenemen en hun voordeel laten doorrekenen. Meer informatie over zonne-energie is te vinden op www.dijkmanenergysystems.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.