Home / archiefcentraal / n35 tussen raalte en nijverdal afgesloten

n35 tussen raalte en nijverdal afgesloten

De N35 tussen Raalte en Nijverdal gaat een aantal nachten dicht in verband met wegwerkzaamheden. In de avond en nacht van maandag 5 november tot en met de avond en nacht van vrijdag 9 november wordt er aan de weg gewerkt.

De afsluitingen vinden steeds in de avond en nacht plaats. Van maandag tot en met donderdag is de N35 afgesloten van 19.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend. In de avond en nacht van vrijdag 9 november is de N35 afgesloten van 19.00 uur tot 08.00 uur de volgende ochtend.

Doorgaand verkeer tussen Zwolle en Almelo kan tot Raalte gebruik maken van de N35. Verkeer richting Almelo wordt vanaf Raalte omgeleid via de N348 en de A1. Verkeer vanuit Almelo in de richting Zwolle wordt bij knooppunt Azelo omgeleid via de A1 en de A50. Lokaal verkeer wordt ter plaatse. Omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.

Tijdens de nachten van maandag en dinsdag wordt er verharding in de bermen aangebracht. In de overige nachten zijn er asfalteringswerkzaamheden. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden op een ander moment worden uitgevoerd. Voor actuele informatie over de werkzaamheden www.vanAnaarBeter.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.