mooie afsluiting van succesvol tempo jaar

Revuegezelschap Tempo stond 21 en 23 november op het toneel met ‘En we blijven ook slapen’, een blijspel in twee bedrijven van Carl Slotboom. In dit stuk werd de tegenstelling tussen (kans)arm en rijk met veel humor maar ook een serieuze ondertoon neergezet. In het verhaal gaat een groepje krakers de confrontatie aan met de eigenaar van hun kraakpand en zijn gezin. Het spel werd sterk ondersteunt door het decor, dat uit een vaste opstelling bestond van een ‘chique eetkamer’ en een ‘kraakpand’; laatstgenoemde compleet met steiger.

Tijdens de voorstelling werd de ruimte waarin het verhaal zich op dat moment afspeelde verlicht met spots, waarbij het naastgelegen decor donker bleef. Zo ontstond een afwisselend spel tussen de ene en de andere scène. Op enkele momenten werd het decor zelfs uitgebreid naar de zaal, waar onder andere een bushalte was gesitueerd.

Al met al een verfrissend, niet alledaags stuk met een nog altijd actueel thema. Een mooie afsluiting van een, mede dankzij het Openlucht Spektakel, succesvol Tempo-jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.