monsterzege eagles op excelsior

Go Ahead Eagles heeft Excelsior vrijdagavond met ruime cijfers aan de kant gezet. In Rotterdam won de ploeg van Erik ten Hag met maar liefst 1-6. Na een kleine tien minuten spelen, keken de Deventenaren zelfs nog tegen een achterstand aan.

Na de 1-0 (Van Buren) kwam GA Eagles met moeite op gelijke hoogte. Quincy Promes benutte een penalty, nadat Cas Peter stevig naar de grond was gehaald. De gelijkmaker zorgde voor spirit in het voetbal van de ploeg van Ten Hag. Nog voor rust maakte invaller Kolder de 1-2.

Na rust had Eagles geen kind meer aan Excelsior. Kolder scoorde vlot zijn tweede goal. Toen Excelsior-speler Manu ook nog met rood van het veld werd gestuurd door de arbiter, was het hek van de dam. Houtkoop scoorde de 1-4, Promes maakte zijn tweede van de avond (1-5) en de laatste goal van de avond was voor Marnix Kolder.

Door de overwinning heeft GA Eagles beslag gelegd op de zevende positie van de ranglijst in de Jupiler League. De club uit Deventer heeft 18 punten in 11 duels verzameld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.