Home / archiefcentraal / met rotem aan tafel bij klein koninkrijk

met rotem aan tafel bij klein koninkrijk

Na de succesvolle avonden in het vorig seizoen kun je op zaterdag 10 november weer met Rotem aan tafel bij Klein Koninkrijk in Olst. Onder begeleiding van Rotem Beer wordt gezamenlijk het eten bereid om vervolgens te genieten van deze maaltijd. De bijbehorende recepten krijgt de bezoeker mee naar huis.

Deelnemers dienen hun favoriete ‘gereedschap’ (mes en snijplank) en een keukenschort mee te nemen. De overige benodigdheden worden verzorgd door Klein Koninkrijk. Kosten voor deelname bedragen 35 euro per persoon en je wordt om 17.30 uur verwacht. Reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl of 0570-560670. Er is plaats voor 10 personen. Informatie over Rotem is te vinden op www.zuiver-kruid.nl

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.