meijerman en dijk starten eigen bouwbedrijf

Rien Meijerman en Jack Dijk zijn in februari gestart met Medibouw. Medibouw is gevestigd aan de Roggeakker 2 in Heino en is specialist in het (ver)bouwen en onderhouden van woningen en panden. Meijerman woonachtig in Heino en Dijk in Dalfsen waren collega’s van elkaar bij een Sallands bouwbedrijf. “Helaas werd onze werkgever ook geconfronteerd met de economische malaise en moesten we eruit. Dat is wel even schrikken”, zegt Meijerman.

Al snel waren de heren mooie plannen aan het bedenken aan de keukentafel. En zo ontstond Medibouw. De naam komt tot stand door de eerste twee letters van beide achternamen. Hun vier pijlers zijn timmerwerk, (schoon)metselwerk, stucwerk en tegelwerk. De kracht van beide heren, die samen 25 jaar ervaring in het vakgebied hebben, is het ambachtelijk bouwen en het advies aan de klant en het meedenken.

“We zijn flexibel, er is alle ruimte voor de klant om mee te denken en te helpen,” zegt Meijerman. Daarnaast probeert Medibouw zoveel mogelijk met vaste onderaannemers en leveranciers te werken.

Meer informatie is te vinden op staging2.medibouw.nl of via 06 4841 7381

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.