marzio scholten in klein koninkrijk

Gitarist Marzio Scholten komt op zaterdag 24 november met het Hologram Quintet bij Klein Koninkrijk, huiskamerpodium in Olst. In het Quintet vormen naast elektrisch gitaar, twee saxen (alt en tenor), bas en drums het bandgeluid.

De jonge gitarist heeft zich met drie albums een prominente plaats verworven in de Nederlandse jazzscene. Maar ook internationaal is zijn muziek bekend geworden. Lovende recensies in buitenlandse pers hebben zijn naam gevestigd. Gerenommeerde ‘oude rotten’ uiten zich lovend over zijn spel. Innovatief en met een eigen signatuur heeft Scholten inmiddels een enthousiast publiek bereikt.

De avond start om 20.30 uur en de entreeprijs bedraagt 15 euro. Reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl of 0570 – 560670.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.