Home / archiefcentraal / man overleden na ongeluk n35 bij haarle

man overleden na ongeluk n35 bij haarle

Rond 16.45 uur gebeurde er het ernstige ongeluk. Een personenauto, bestuurd door een 78-jarige vrouw uit Nijverdal, reed op de N35 achterop een stilstaande auto. Hierdoor ontstond een kettingbotsing tussen drie personenauto’s en een vrachtwagen.

De 78-jarige vrouw en haar bijrijder, de 88-jarige man, en ook de bestuurster van een van de andere auto’s, een 33-jarige vrouw uit Zwolle, moesten door de brandweer worden bevrijd uit hun auto. De 88-jarige man is later op de avond overleden als gevolg van het ongeval. De VerkeersOngevallen Analyse van de politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.