Home / archiefcentraal / maatman quick 20 is een lastige dobber

maatman quick 20 is een lastige dobber

Rohda Raalte neemt het zondag op tegen middenmoter Quick ’20. Toch beschouwd de nummer drie van de Hoofdklasse C Quick ’20 als ‘een lastige dobber’. “We beschouwen de wedstrijd tegen Quick 20 als alle andere wedstrijden. Wij kijken naar onszelf en proberen elke week het beste uit onszelf te halen. Goed voetballen met een flinke dosis strijd. Tot dusver is dat goed gelukt al heeft het ons aan geluk ook nog niet ontbroken. Kort gezegd beschouw ik Quick als een lastige dobber. We zullen top moeten zijn om daar te winnen”, zegt Rohda-trainer Kick Maatman.

“Wij spelen eigenlijk altijd met hetzelfde systeem en dezelfde intenties. Naar gelang het wedstrijdverloop en de sterkte van de tegenstander kunnen we in dat systeem de accenten verleggen om er zelf beter van te worden. Zoals bij elke wedstrijd lukt dat de ene fase beter dan de andere. De vorm van de dag is vaak bepalend.”

Rohda moet het zondag stellen zonder Maurice Tepperik. Door een enkelblessure is hij twee tot zes weken uitgeschakeld. Bas Tuitert traint inmiddels weer gedeeltes mee, maar zal op zondag voorlopig nog niet te bewonderen zijn. Jordy Bloo is waarschijnlijk weer beschikbaar.

Of er zondag verrassingen in het veld staat, wil Maatman niet zeggen. “Verrassingen zijn voor de tegenstander en niet voor de krant”, zegt hij lachend. “Ik ben natuurlijk tevreden over mijn elftal tot dusver, maar de concurrentie is moordend rond plaats elf tot en met vijftien en er zijn zeker bankzitters die er meteen kunnen staan. Wanneer ik denk dat we door één van hen beter worden, zal ik dat zeker niet nalaten.”

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.