maatman proberen alcides pijn te doen

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag de belangrijke wedstrijd tegen koploper Alcides. Kick Maatman maakt zich alvast op voor de clash in de Hoofdklasse C. “Het is een aantrekkelijke wedstrijd gezien de stand momenteel. De ‘wedstrijd van het jaar’ is het niet, die wordt in mijn ogen pas aan het einde van het seizoen gespeeld als het echt om de beslissingen gaat.“

Maatman: “We werken deze week eigenlijk net als alle anderen, aangezien we doordeweeks bezig zijn met ontwikkelen van het individu en ons richten op de aankomende tegenstander. Dat het in dit geval om de koploper gaat verandert daar niets aan. Wel is het een feit dat deze tegenstander meer losmaakt bij mijn spelers dan de gemiddelde andere ploeg uit de competitie.”

Hoe Rohda zondag gaat spelen is eigenlijk geen verrassing. “Wij zullen zondag weer ons eigen ding gaan doen, wat inhoudt dat we van eigen kracht uitgaan met onze eigen speelwijze en vanuit daar proberen we Alcides ergens pijn te doen. Helaas kunnen we in deze topwedstrijd nog geen beroep doen op Maurice Tepperik die nog een aantal weken uit de running zal zijn. Ondanks dat deze rots in de branding eigenlijk onmisbaar is hebben we genoeg mogelijkheden in de selectie om de vacante positie in te vullen.”

Maatman: “Alcides zal op zijn hoede zijn na de afstraffing van vorig seizoen in Raalte. Beide teams zijn in verhouding met vorig seizoen veranderd en bovendien speelt Alcides anders dan de vorige seizoenen. Waar ze de voorgaande jaren leunden op de verdediging spelen ze vanaf dit seizoen erg aantrekkelijk aanvallend voetbal. Ik denk dat dit de beste ploeg uit de Hoofdklasse C is. Rohda zal top moeten zijn om resultaat te halen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.