Home / archiefcentraal / maandelijkse werkdag bij ivn wilgen knotten

maandelijkse werkdag bij ivn wilgen knotten

Zaterdag 1 december zal de Werkgroep Landschapsonderhoud van het IVN op haar maandelijkse werkdag (deze keer een week eerder dan normaal) verder gaan met het knotten van de wilgen bij de fam. Hassink aan de Kleistraat in Olst. In november is al een aanzienlijk deel van de wilgen geknot. Kom ook meehelpen, dan kunnen we de klus afmaken! Dit is een heel gezonde en plezierige manier om een hele ochtend lekker buiten bezig te zijn.

We verzamelen om 8.30 op de parkeerplaats voor de AH in Wijhe en rijden met een klein aantal auto’s naar de werkplek. waar we zo rond 8.45 aankomen. Op eigen gelegenheid naar de werkplek rijden kan natuurlijk ook. We werken door tot rond het middaguur.

De fam. Hassink zorgt voor koffie/thee tussendoor en een smakelijke hap na afloop. Gereedschap en ladders worden door Landschap Overijssel beschikbaar gesteld. Voor goede werkschoenen of laarzen en voor werkkleding dient men zelf te zorgen. Hoewel we meestal goed weer hebben op onze werkdagen kan regenkleding ook wel handig zijn.

Meedoen? geef je dan (liefst woensdagavond of donderdagmorgen) even op bij Ferry Kuyk 0529 497349 of 06 36549382 (emailtje kan ook: ferrykuyk@hotmail.com), dan kan ik het aantal deelnemers doorgeven aan de fam. Hassink, in verband met de koffie en het eten.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.