lokale afdeling de zonnebloem 40 jaar

De afdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis van de Zonnebloem viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Zowel voor de bewoners van het Solace Zorghotel, de bewoners van het Wooldhuis, onze gasten en voor de inwoners van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis staan er in de feestweek van 19 tot en met 24 november een aantal activiteiten op gepland.

Zo staat de Zonnebloem op maandagochtend 19 november met een eigen kraam op de weekmarkt met koffie en een traktatie. Op dinsdagmorgen 20 november is de jarige aanwezig bij het koffie-uurtje vanaf 10.30 uur in het Solace Zorghotel en op donderdagmorgen 22 november in het Wooldhuis vanaf 10.00 uur en ook daar ligt een traktatie klaar. Een cabaretgroepje, gevormd door vrijwilligers, voert enkele sketches op in beide zorgcentra. Het beloven twee gezellige koffie-uurtjes te worden.

Ter afsluiting van de feestweek biedt de lokale afdeling een grote feestmiddag aan voor de gasten, vrijwilligers en oud-bestuursleden. Deze middag wordt gehouden op zaterdagmiddag 24 november in Zaal Oortwijn.

Neem voor meer informatie contact op met Ton Smit via 0572-390914.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.