Home / archiefcentraal / linksbuiten van rohda d2 tweede op ntk

linksbuiten van rohda d2 tweede op ntk

Imre van der Vegt, de linksbuiten van Rohda Raalte D2, heeft de tweede plaats behaald op het Nederlands techniek kampioenschap 2012. Imre kwam in de voorronde bij Rohda Raalte als beste uit de bus in haar leeftijdscategorie en mocht daarom meedoen aan de finaledag op zondag 28 okober. Hier kwamen alle winnaars uit de 70 voorrondes in actie om te strijden om de titel ‘Beste Nederlandse Techniekspeler 2012’ in hun leeftijdscategorie.

De finale vond plaats in Papendal en de weersomstandigheden waren prima. In de categorie meisjes van 9 en 10 jaar, waarin Imre actief was, deden 25 meisjes mee. De tweede plek was een erg knappe prestatie en met deze podiumplek ontving ze uit handen van Arnold van der Lyde en Eline Coene een mooie beker en vrijkaarten voor een wedstrijd van PSV in de Europa League.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.