Home / archiefcentraal / lierderholthuisweg officieel geopend

lierderholthuisweg officieel geopend

De wethouder wees in zijn welkomstwoord op het bankje, gemaakt van het hout van één van de gekapte eikenbomen ten behoeve van verbreding van de weg. Het bankje symboliseert de manier waarop door dorpsbewoners, PB en de gemeente is samengewerkt in dit hele traject: volhardendheid, discussie, uitwisseling van argumenten met tenslotte een mooi eindresultaat. Dat werd door een van de wijkbewoners van Lierderbroek volmondig beaamd: “We horen er nu echt bij.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.