Home / archiefcentraal / lezing over gezonde gsm straling

lezing over gezonde gsm straling

“Vele onderzoeken laten zien dat sinds de invoering van GSM en UMTS zendmasten en de enorme toename van gebruik mobiele telefonie en draadloos internet, een grote rol kunnen spelen bij klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en stress.”

Dat zegt Hayo Bol, natuurgenezer. Via Floww Health Technology kan straling omgezet worden in een natuurlijk veld. Het werkingsprincipe is vergelijkbaar met het principe van de radio. Hoe? Dat hoor je 20 november op de lezing ‘Gezond en vitaal leven met straling’ in ’t Natuurlijk Huus in Raalte.

We plaatsten deze oproep al eerder, je kunt je nog aanmelden.

Hayo Bol (www.lifecoachbol.com) geeft informatie over en maakt je bewust van de invloed van straling voor jou, je naasten en/of de organisatie waarin je werkt. Hij vertelt hoe je de straling kunt gebruiken als oplossing om “gezond en vitaal te leven met de straling om ons heen”. Het gaat om je gezondheid!

Je bent van harte welkom op dinsdag 20 november in ’t Natuurlijk Huus om 19.30 uur.

Je moet je wel vooraf aanmelden. Dat kan tot tot en met 18 november via info@hetnatuurlijkhuus.nl.

Entree €7,50.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.