lemelerveld met man minder heer en meester 4 0

“Ik zit nog na te genieten”, vertelde René Jansen vrolijk over de wedstrijd van Lemelerveld tegen ABS. De koploper won op het Heidepark met 4-0. Met rust stond het 1-0. Ondanks een rode kaart in de eerste helft liep Lemelerveld in de tweede helft ABS omver met nog drie doelpunten.

“Het was echt een leuke wedstrijd”, benadrukte hij nogmaals de voetbalmiddag, “de ploegen waren tegen elkaar opgewassen.” In de eerste vijftien minuten ging het inderdaad gelijk op. Thijs Kemperman opende in de 36’ minuut de score voor de Lemelervelders. In de 41’ minuut stuurde de scheidsrechter spits Tom Eilert van het veld. Hij maakte een onhandige overtreding en werd beloond met een rode kaart. Wie had gedacht dat ABS het nu makkelijker zou krijgen, zou in de tweede helft bedrogen uitkomen.

Met een man minder ging Lemelerveld achterin een op een spelen. Jordy Lugtenberg scoorde de 2-0. Met een streep in de bovenhoek, vanbuiten de 16. Tien minuten later tekende Jeroen van den Berg voor zijn negentiende treffer van dit seizoen. Op aangeven van Jordy Lugtenberg kopte hij de bal knap in. Robin Morrenhof maakte het feestje compleet, vlak voor tijd maakte hij de 4-0. Wederom op aangeven van Jordy Lugtenberg. Die speelde de bal over en Robin Morrenhof schoot hem erin, een intikkertje.

“Verdiend. We waren heer en meester. Vooral de tweede helft”, blikte René Jansen terug op de wedstrijd.

Voor Lemelerveld was het een belangrijke wedstrijd. ABS stond op de derde plek. Over twee weken voetballen ze thuis tegen IJsselstreek.

Op de foto: doelpuntenmachine Jeroen van den Berg

Fotograaf: Martin Zwakenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.