lemelerveld ligt op koers

Lemelerveld boekte een terechte 1-0 zege op Hattem. Jeroen van de Berg benutte een srafschop in de 77e minuut. Volgens voorzitter Rene Jansen was de overwinning verdiend. De oranje-witen waren de 1e helft duidelijk beter zonder dat dit tot grote kansen leidde. In de 2e helft begon Hattem beter maar kreeg Lemelerveld toch weer de overhand.

De strafschop werd aangevochten door Hattem. Een glijpartij van een Lemelerveld-speler werd beoordeeld als een duw in de rug door de scheidsrechter die het niet gemakkelijk had. In de 80e minuut kreeg Patrick Bouwmeester van Lemelerveld nog ee rode kaart wegens natrappen maar dit veranderde niets aan de stand.

Door het verlies van Colmschate tegen IJsselstreek (2-5) staat Lemelerveld nu riant aan kop met een voorsprog van 5 punten.Volgende week de derby in Ommen tegen OVC’21.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.