lemelerveld 3 start goed in nieuwe outfits

VV Lemelerveld 3, de kampioen van de zondag reserve 4e klasse van afgelopen seizoen, loopt er de komende tijd weer fris en fruitig bij door de gesponsorde nieuwe tenues, trainingspakken en tassen. Rob Sibelt van Café ’t Hoekje, de familie Tuink van Tuink Auto’s en de VV Lemelerveld hebben de outfits mogelijk gemaakt.

Het derde doet het dit jaar boven verwachting goed in de derde klasse. Precies op de helft van het seizoen staan er tien winstpartijen en één gelijkspel te noteren, ‘herftsmeester’ noemen ze dat. Onder leiding van Rudi Veldkamp draaien de 30-plussers een prima seizoen en willen zij dan ook de sponsors bedanken voor hun bijdrage hieraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.