leeren lampe wil eerder bezoekers

Zaterdag is er tussen 22.30 uur en 23.30 uur een speciale actie waarbij voor een speciale prijs bier, fris en wijn gedronken kan worden. Members betalen die avond 7,50 euro voor entree, garderode én een uur lang gratis drinken, terwijl niet-leden daar een tientje voor betalen.

Volgens DLL-exploitant Joop van den Enk gaat het niet om een Happy Hour maar juist om het vergroten van de sfeer, omdat meer bezoekers eerder komen. ‟We hebben tijdens het recente, zeer geslaagde Dance Event met een vol huis gezien dat mensen al om half elf ’s avonds kwamen terwijl dat normaal pas rond twaalf uur is. Daardoor zat de stemming er veel eerder in en dat vindt elke bezoeker geweldig. Dat op een vroeger tijdstip komen willen we graag herhalen. Het is absoluut niet de bedoeling dat tijdens dat uurtje tussen half elf en half twaalf met vele meters bier of dienbladen rond gegaan wordt. We geven namelijk iedereen bij binnenkomst een eigen glas dat gebruikt moet worden. Het gaat uitsluitend om bier, fris en wijn en geen shotjes of andere sterke drank. We willen als De Leeren Lampe puur stimuleren dat de bezoekers eerder komen en dat het daarom eerder gezellig wordt. En zo voorkom je dat er thuis of in keten ongecontroleerd en zonder enig toezicht ingedronken wordt.‟

De actie wordt zaterdagavond 1 december voor de eerste keer gehouden en is een soort try-out. Bij succes denkt Van den Enk erover om het elke zaterdagavond in de hele maand december voort te zetten. ‟Die maand is al duur genoeg voor iedereen. En misschien dat we het in januari ook nog gaan doen. Dat is altijd een rustige maand zo na alle feestdagen.‟

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.