lars henning kiest nieuwe richting

Lars Henning, bekend van verschillende speelfilms voor de jeugd, heeft een nieuw pad ingeslagen: presenteren. Naast het presenteren van Het Vierdaagse Journaal heeft Lars de afgelopen weken ook opnames gehad in de pastorie van de Kruisverheffing voor het tv-programma Het Gezicht Achter. Woensdag is dit project in première gegaan op RTV Raalte. “Een programma waarin ik bijzondere Raaltenaren interview over hun leven. Hoe kijken ze terug op gemaakte beslissingen en staan ze nu waar ze ook willen staan?”, laat Lars weten.

In de zomervakantie volgde hij een cursus presenteren in Hilversum. “Alles wat ik daar geleerd heb, kon ik door deze projecten direct in de praktijk brengen. Dat is ook zo prettig aan RTV Raalte. Daar kan ik nu veel kilometers maken.”

Tot slot mag Lars weer aan de slag als regisseur voor een nieuwe Sinterklaasfilm. “Afgelopen jaren stond steeds in de krant hoe ik op bezoek ging bij de Sint in Spanje. Dat gegeven hebben we nu letterlijk gebruikt in de film. De kinderen zullen in deze film echt gaan zien hoe ik Sinterklaas een bezoekje breng.”

Het Gezicht Achter is elke woensdag te zien en het nieuwe Sinterklaasavontuur zal weer een paar weken voor de Raaltese intocht op TV en internet te zien zijn.

Via staging2.youtube.com/rtvraaltetv en staging2.rtvraalte.nl zijn promo’s en uitzendingen te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.