lantaarn open met kerst en nieuwjaarsnacht

“Zonde, wat een gemis, waar moeten we nu een feestje vieren?” Zomaar een paar reacties die volgden op het bericht van het faillissement van de Lantaarn. Daar moet een oplossing voor zijn, bedachten enkele Lantaarn-liefhebbers, die zich verzameld hebben onder de naam Noodverlichting.

Deze heren hebben elkaar gevonden met hun plannen voor een tijdelijke opening van de Lantaarn. Samen hebben ze onderzocht of er mogelijkheden waren voor een opening tijdens de komende feestdagen. En die is er. In overleg met de eigenaar van het pand is er gekozen voor twee openingsavonden. Aangezien alles in overleg is gegaan, hoef je er niet bang voor te zijn dat het wederom een voorbarig bericht is. “Het is een mooie gelegenheid voor iedereen om te laten zien dat ze de Lantaarn een warm hart toe dragen.”

Noodverlichting heeft als doel een vette party te organiseren op Tweede Kerstdag en in de Nieuwjaarsnacht. De naam Noodverlichting zegt al dat het een tijdelijke oplossing is. “Zo bieden we iedereen tijdens de feestdagen een gezellig feest in de Lantaarn.”

Op Tweede Kerstdag is de eerste openingsavond. Het belooft een spetterend feest te worden met Plork en de Aannemers. Deze band brengt de top 40 nummers op een humoristische wijze. Door veel interactie met het publiek is een avondje met deze mannen een gegarandeerd feest. De dj die deze avond omlijst is de welbekende dj Hanky Panky. Voor veel Hellendoorners van jong tot oud een bekend gezicht.

De tweede openingsavond is met Oud en Nieuw. Knallend het nieuwe jaar ingaan. Er zullen twee zalen zijn in beide zullen dj’s staan die bekend zijn in de regio. Altijd al eens een artiest willen zijn? Deze avond biedt je de ultieme mogelijkheid om de zaal vanuit het perspectief van de artiest te zien.

Deze 2 avonden zijn misschien slechts het begin. Zolang er nog geen definitieve oplossing is zal Noodverlichting er alles aan doen om het licht in de Lantaarn te laten branden. De toegangsprijs is voor beide avonden 10 euro, exclusief voorverkoopkosten. Voor beide avonden is de toegangsleeftijd 18 jaar. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij De Barbier in Hellendoorn, het VVV kantoor in Nijverdal en bij café de Schoenmaker te Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.