Home / archiefcentraal / ladies night levert ronald mcdonald 645 euro op

ladies night levert ronald mcdonald 645 euro op

Bas Wagenmans van Wagenmans Wonen uit Lemelerveld heeft onlangs een cheque ter waarde van 645 euro uitgereikt aan Lianne Booijink, vestigingsmanager van Ronald McDonaldhuis Zwolle. Dat gebeurde halverwege de Ladies Night bij de woonspeciaalzaak in Lemelerveld.

Ruim 250 dames hebben genoten van een zeer geslaagde avond. Naast een modeshow van Ter Haar Mode en She Fashion in samenwerking met Kapsolon Look Hair waren er nog tien andere locale ondernemers aanwezig met creatieve, mooie en lekkere dingen.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Boerenstemmen

De gemeenteraadsverkiezingen in maart naderen en dus worden de politieke partijen in het Sallandse actiever, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.