Home / archiefcentraal / kindervoorstelling aladdin en de wonderlamp

kindervoorstelling aladdin en de wonderlamp

In het Capellenborg Theater in Wijhe wordt op zondagmiddag 4 november de kindervoorstelling Aladdin en de Wonderlamp gehouden. Het Zwols Symfonie Orkest speelt hierbij de muziek en Alice Zwolschen vertelt het verhaal. In deze voorstelling laten ze samen horen wat er gebeurt als Aladdin over zijn toverlamp wrijft.

Onderdeel van het concert is een muzikale speurtocht door het Theater. De kinderen kunnen op de pauken slaan, fluit blazen of langs de snaren van een cello strijken. Ze kunnen op alle instrumenten spelen en ontmoeten zo de 45 muzikanten uit het orkest. Een aanrader voor alle kinderen die eens willen weten hoe het is om een muziekinstrument te bespelen en welk instrument in de smaak valt.

De voorstelling, geschikt voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar, begint om 14.30 uur en kaarten kosten 6 euro per stuk. Deze kunnen worden besteld via www.theatersolstwijhe.nl en kunnen worden gekocht bij Postagentschap Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek- en kantoorvakhandel Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie, Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.