kijkdag op het carmel college salland

Op het VMBO bij het Carmel College Salland is op vrijdag 23 november een kijkdag. De hoogste groepen van het basisonderwijs uit de regio brengen dan een bezoek aan praktijklokalen van de school. Zo kunnen de leerlingen zich een beeld vormen van de beroepsgerichte vakken op het VMBO.

De leerlingen lopen een dagdeel mee om te zien wat er te beleven valt op het Carmel College. Ze maken kennis met de lessen en mogelijkheden in de praktijklokalen. De leerlingen gaan onder andere bloemschikken, werken met hout, metselen en in de keuken leren ze gezonde hapjes te maken.

Alle basisscholen uit Raalte en omgeving hebben een uitnodiging gehad om met hun leerlingen op bezoek te komen. De voorlichting en de rondleiding wordt gegeven door vierdeklassers. Zo horen de basisschoolleerlingen uit eerste hand hoe is het op Carmel College Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.