keukenland start met vernieuwend concept

Wie bij Keukenland Wijhe binnenstapt zal het waarschijnlijk niet direct merken, maar er wordt hard gewerkt aan een nieuwe ruimte in de showroom in Wijhe. Achterin het pand is de keukenspecialist druk bezig met het realiseren van het zogeheten LifeStyle concept, een compleet ingerichte huiskamer met keuken. Met het concept speelt Keukenland in op de belevingswereld van de consument van nu. “De keuken wordt steeds meer met de woonkamer geïntegreerd”, vertelt Fred de Roos, eigenaar van Keukenland Wijhe. “De klant kan straks een totaalbeeld krijgen van sfeer en beleving van de combinatie tussen woonkamer en keuken.”

Keukenland Wijhe en LifeStyle Home Collection bundelden vanaf begin dit jaar hun krachten. Deze samenwerking resulteerde in een LifeStyle Keuken: een keuken waarin de kennis van Keukenland is verwerkt en welke naadloos aansluit op het gebied van huiselijk leven, decoratie, meubels, persoonlijke verzorging en mode van de LifeStyle Home Collection. Door de samenwerking is de keuken qua kleur en stijl in harmonie met de woonkamer. “Op deze manier creëer je eenheid, maar ook een vertrouwde en warme sfeer in huis om samen te genieten”, aldus Fred. “De klanten zijn vaak op zoek naar een persoonlijke keuken die helemaal past bij de woonkamer. Zo’n keuken vinden is meestal niet eenvoudig.” Met de LifeStyle Keuken speelt Keukenland dus in op de behoefte van de consument om een één gezellige, sfeervolle en huiselijke leefruimte te creëren.

Dit klinkt natuurlijk erg interessant, maar het LifeStyle concept wordt zoals gezegd niet alleen met woorden gepresenteerd. In het pand in Wijhe is ruimte vrijgemaakt voor een heus ‘appartement’. Deze wordt volledig ingericht met artikelen uit de LifeStyle collectie. Van meubilair tot servies en van grote hanglampen tot herkenbare klokken aan de wand, én natuurlijk een LifeStyle Keuken. “De keuken ligt tegenwoordig in het verlengde van de woonkamer. Met het appartement in onze showroom kan de consument zelf ondervinden wat het voordeel is van eenzelfde sfeer en stijl in zowel de keuken als de woonkamer.” Fred legt uit waarom het daadwerkelijk uitvoeren van het concept zo belangrijk is. “Het is soms lastig in te schatten in hoeverre een keuken bij de rest van de woonkamer past. Als je binnenstapt in de ‘LifeStyle ruimte’ heb je direct een beeld van de combinatie. Dit kan enorm inspirerend werken.”

De ruimte wordt in samenwerking met een aantal bedrijven uit de regio gerealiseerd. Op het moment zijn de werkzaamheden in volle gang. Zo zorgt Haarco Raalte voor de vloer, worden de wanden aangepakt door Hoekman Verf & Wand en heeft Dream Plafonds uit Heino het plafond inmiddels al geplaatst. Kluszon Raalte bekommert zich over de shutters en Bruggeman Broekland zorgt voor de plaatsing van een open haard. Geen half werk dus, vindt ook Fred. “Door deze samenwerking kunnen we er echt een mooie, sfeervolle ruimte van maken. Alle partijen zijn dan ook hartstikke enthousiast.” De overige inrichting is zoals gezegd in handen van Keukenland en LifeStyle. Voor diegenen die de ruimte zó mooi vinden dat ze alles wel één op één willen overnemen, is er goed nieuws: alles wat aanwezig is wat betreft de inrichting en aankleding is ook daadwerkelijk te koop.

Naar verwachting is het LifeStyle concept vanaf half november te bewonderen aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe. Naast het nieuwe concept is Keukenland Wijhe natuurlijk ook te bezoeken voor een blik op het gehele assortiment en deskundig advies. Meer informatie is te verkrijgen via staging2.keukenland.nl of 0570 – 522032.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.