kernenbezoek middel op 13 november

Het college van burgemeester en wethouders brengt 13 november a.s. een kernenbezoek aan Middel.

’s Middags gaat het college samen met het bestuur van Plaatselijk Belang Middel op werkbezoek bij camping De Marsbelte van Dick van Gelder. De avond staat in het teken van het dorpsontwikkelingsplan voor Middel. Daarnaast geeft het college informatie over de Sociale Toekomstvisie, de stand van zaken rondom ruilverkaveling en waterwingebied en de buurtbus. Na de pauze is er een presentatie van de Regionale Ambulance Voorziening over de werkwijze van de RAV. Het kernenbezoek vindt ook dit jaar plaats in het buurthuis in Middel. Om 20.00 uur begint de ledenvergadering van PB Middel. Aansluitend start het programma met het college. Geïnteresseerden zijn 13 november van harte welkom in het buurthuis in Middel.

Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek worden actuele onderwerpen toegelicht en kunnen inwoners vragen stellen aan het college.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.